Δεν έχεις κανένα προϊόν στο καλάθι σου

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Τροποι Αποστολης

Οι αποστολές εντος Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3 ευρώ ανά παραγγελία (Δωρεάν με αγορές από 20 ευρώ και πάνω). Η αντικαταβολή για αποστολές εντός Ελλάδος έχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική ή η Courier Center.Στην περίπτωση που η περιοχή που μένετε δεν εξυπηρετείτε απο το δίκτυο  της Γενικής Ταχυδρομικής ή της Courier Center, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, πάλι με δωρεάν έξοδα μεταφορικών για εσάς.

Οι αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 6 ευρώ ανά παραγγελία με χρόνο αποστολής 3~4 εργάσιμες μέρες (Δωρεάν με αγορές από 40 ευρώ και πάνω) και αποστέλλονται μέσω Courier Center.

Οι αποστολές στο εξωτερικό επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 11,50 ευρώ ανά παραγγελία και αποστέλλονται μέσω UPS με χρόνο αποστολής 5 εργάσιμες μέρες.

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΧΡΟΝΟΣ

ΑΤΤΙΚΗ

Courier Center / Γενική Ταχυδρομική

3 ευρώ (δωρεάν για αγορές πάνω από 20 ευρώ, αντικαταβολή + 2 ευρώ)

1-2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Courier Center / Γενική Ταχυδρομική

3 ευρώ (δωρεάν για αγορές πάνω από 20 ευρώ, αντικαταβολή + 2 ευρώ)

2-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ

Courier Center

6 ευρώ (δωρεάν για αγορές πάνω από 40 ευρώ)

3-4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ

INTERNATIONAL

UPS

11.50 ευρώ

5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ

 

'Ολες οι παραγγελίες αποστέλλονται απο την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εντός Αττικής αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική ή Courier Center και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική ή Courier Center και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην Κύπρο αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center.