Δεν έχεις κανένα προϊόν στο καλάθι σου

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Επιστροφη Προϊοντων

ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πριν προχωρήσετε σε επιστροφή προϊόντος, θα πρέπει να ενημερώσετε την εταιρία μας τηλεφωνικώς ή με e-mail, έτσι ώστε να σας δωθούν οι ανάλογες με την περίπτωση σας οδηγίες.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Στο Iqshoes.gr έχετε το δικαίωμα να ζητείσετε επιστροφή χρημάτων εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τονίζουμε ότι η ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου.

Το προϊόν που θα επιστραφεί, θα πρέπει να συνοδεύεται με το δελτίο επιστροφής - αλλαγής προϊόντων και την απόδειξη λιανικής πώλησης που εσωκλείεται μέσα στην συσκευασία που παραλάβατε, επιλέγωντας την επιλογή "επιστροφή χρημάτων".

Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιείται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας έχετε υποδείξει μέσα στο έντυπο επιστροφής-αλλαγής προϊόντων. Στην επιστροφή χρημάτων επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος 5 ευρώ. Η κατάθεση του ποσού θα γίνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόντος προϊόντος.

Τα έξοδα επιστροφής για αποστολές στη Κύπρο επιβαρύνουν το παραλήπτη. Η επιστροφή εμπορευμάτων  γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής. 

Η φόρμα επιστροφής βρίσκεται εδώ όπου και μπορείτε να την κατεβάσετε και να την τυπώσετε.

Διευκρινίζεται ωστόσο ότι για να πάρετε τα χρήματά σας θα πρέπει: 

- Η ημερομηνία παραλαβής της πρώτης σας παραγγελίας να μη ξεπερνάει τις 15 ημερολογιακές ημέρες. 

- Το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχει υποστεί φθορές ή άλλα ελαττώματα. Η εσωτερική συσκευασία (κούτα) θα πρέπει πάντα να είναι επαρκώς προστατευμένη. Σε περίπτωση φθοράς της εξωτερικής δικής μας προστατευτικής σακούλας μπορείται να χρησιμοποήσετε μια της δικής σας επιλογής.

- Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία που είχε κατά τη παραλαβή του από εσάς.

- Να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια και bracode).

- Να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά που ο πελάτης έλαβε κατά τη παραλαβή του (απόδειξη ή τιμολόγιο, δελτίοεπιστροφής-αλλαγής προϊόντων). Προσοχή!! Σε περίπτωση τιμολογίου είναι απαραίτητη και η έκδοση δέλτιου αποστολής.

- Κάθε επιστροφή γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου σε εμάς courier και η αποστολή γίνεται προς:

     IQSHOES

       ΔΕΛΙΓΙΑΝΝΗ 10, ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ, 182 33

        ΤΗΛ. 210 4926001

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΩΝ 

- Αλλαγή στο χρώμα ή μέγεθος: τότε η πρώτη επαναποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ για αποστολές εντός ΕΛΛΑΔΟΣ. Για όσες επόμενες πιθανόν προκύψουν επιβαρύνεστε  με  5 ευρώ κόστος αποστολής & επιστροφής.

- Αντικατάσταση ή πρόσθεση νέου είδους: η πρώτη επαναποστολή του δέματος είναι ΔΩΡΕΑΝ για αποστολές  εντός ΕΛΛΑΔΟΣ . Για όσες επόμενες πιθανόν προκύψουν επιβαρύνεστε  με 5 ευρώ κόστος αποστολής & επιστροφής.

- Σφάλμα της εταιρείας: τα μεταφορικά επαναποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία ανεξαρτήτου του αρχικού ύψους της παραγγελίας σας.

 

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

- Η ημερομηνία παραλαβής της πρώτης σας παραγγελίας να μη ξεπερνάει τις 15 ημερολογιακές ημέρες.

- Το προϊόν να βρίσκετε σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχει υποστεί φθορές ή άλλα ελαττώματα. Η εσωτερική συσκευασία (κούτα) θα πρέπει πάντα να είναι επαρκώς προστατευμένη. Σε περίπτωση φθοράς της εξωτερικής δικής μας προστατευτικής σακούλας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δική σας επιλογής.

- Το προϊόν θα πρέπει  να βρίσκετε στην αρχική του συσκευασία που είχε κατά την παραλαβή του από εσάς.

- Να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια και barcode).

- Να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά που ο πελάτης έλαβε κατά τη παραλαβή του (απόδειξη ή τιμολόγιο, δελτίο επιστροφής-αλλαγής προϊόντων). Προσοχή!! Σε περίπτωση τιμολογίου είναι απαραίτητη και η έκδοση δελτίου αποστολής.

- Σε περίοδο προσφορών και εκπτώσεων όλες οι αλλαγές θα πραγματοποιούνται με τις τρέχουσες τιμές. Το κατάστημα έχει το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.  

-  Κάθε επιστροφή γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου πάντα με εμάς courier και η αποστολή γίνεται προς: 

                                            IQSHOES

                             ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ 10, ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ, 182 33

                                     ΤΗΛ: 2104925497

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μια παραγγαλία, πριν την παράδοση του προϊόντος, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά η αγορά σας. 

Μετά την παράδοση δεν είναι δυνατή η ακύρωση της παραγγελίας, μπορείτε ωστόσο να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, που αναλύεται παραπάνω.