Δεν έχεις κανένα προϊόν στο καλάθι σου

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Επιστροφη Προϊοντων

Ακύρωση μιας παραγγελίας

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μια παραγγελία, πριν την παράδοση του προϊόντος, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά η αγορά σας.

Μετά την παράδοση δεν είναι δυνατή η ακύρωση της παραγγελίας, μπορείτε ωστόσο να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, που αναλύεται παρακάτω.

Υπαναχώρηση

Έχετε το δικαίωμα να επιτρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους (με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας), μια και η φύση των ειδών υποδημάτων είναι τέτοια, που κάποιοες φορές μπορεί να μην καλύψει τις προσδοκίες σας, εξαιτίας της μη φυσικής παρουσίας σας κατα την αγορα.

Επιστροφή Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Πιστεύω μας είναι οτι το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν πρέπει να διαφέρει σε τίποτα απο το φυσικό κατάστημα της εταιρείας μας, έτσι, είτε η επιστροφη γίνεται λόγω αλλαγής μεγέθους, χρώματος, είτε για οποιοδήποτε λόγο, όπως παραδειγμα επειδή δεν μείνατε ευχαριστημένοι απο το προϊόν σας, παρέχεται η δυνατότητα της επιστροφης εντός 30 εργάσιμων ημερών απο την ημέρα παραλαβής.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 30 εράσιμων ημερών τότε η εταιρεία μας δύναται να μην αποδειχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής.

Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρειται αυτή που αναγράφεται απο τον courier στην απόδειξη παραλαβής γαι τον έλεγχο του εμπρόθεσμου.

σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν απο τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το  προϊόν ( πχ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, φορτωτική κ.ο.κ)

Τα έξοδα της 1 επιστροφής για αποστολές στην Ελλάδα επιβαρύνουν τον αποστολέα

Τα έξοδα επιστροφής για αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις :

                  • επικοινωνήστε εν πρώτης στο τηλέφωνο ή αποστείλετε email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση
                  • η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 30 εργασίμων  ημερών απο την ημέρα παραλαβής
                  • το προϊόν να δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
                  • το προϊόν πρέπει να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται απο όλες τις ετικέτες του
                  • το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απο όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή ( πχ. ΔΑΤ, Απ.Λιανικής, φορτωτική κ.ο.κ).

Εάν το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Επιστροφή εμπορευμάτων πάνω από 2 φορές γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π., τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών με την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Επίσης διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να αποσύρει μέρος ή ολόκληρη την ιστοσελίδα οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

Οι χρήστες της ιστοσελίδας αυτής δε δικαιούνται οποιασδήποτε αποζημίωσης, επειδή για οποιοδήποτε λόγο αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της.

Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε το παρόν site και διαβάσατε προσεχτικά τους όρους χρήσης του.